Thursday, May 20, 2010

Ingat depa ja bley tayang Miss Red & Miss Black??

Hangin betui aku ngan budak2 2 org ni..kalau bukan kawan aku tu sapa lagi...eksen sungguh dengan Miss Red & Black depa...aku pun ada la....Miss White tau...nak tengok???jom la...

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*




Hehe...camna?best tak?cantik kan???tayang lagi...kikikiki...handphone ni en hubby aku belikan lepas aku bersalinkan Hana...dah 2 tahun lebih la..Masa beli tu kira terhangat di pasaran tau...la ni macam dah nyawa2 ikan dah handphone tu...banyak kes dah:

1-pernah masuk dalam mesin basuh-tak sedar sebab ringan
2.pernah kena baling ngan Hana time dia naik angin-banyak kali dah...
3.kamera pun dah rosak
4.Nak taip sms pun kena pegang 2 tangan siap kena tekan2 lagi tu-haih...
5.ni yang terbaru-takleh dengar time orang call..

Camna tu?nak beli lain?ish2..aku rasa tak payah la kot..sebabnya..

1.aku ni bila sampai ja rumah..takyah la susah2 col aku..memang tak angkat punya..satu sebab lupa letak hp tang mana..dan satu lagi..hp kat lain..aku kat lain...

2.prepaid aku memang jarang top up..dan aku jarang col sapa2..

3.en hubby aku memang dah faham tabiat aku tu...

4.handphone tu sangat berharga bila dok jauh ngan en hubby dulu..sekarang dah dok sekali...tak peduli pun ngan hp tu..

itu pun dia suruh aku sambaq i phone cam hampa semua ritu..aku kata..takyah lah..takdak maknanya kalau aku ada handphone pun...

6 comments:

AeMieZ EzZanY said...

hahah.. tak tahannnn..!! beli jerk la... takkan nak telan ayaq lioq ja.. bila nak masuk kelab ni..??? club d90 & 'miss colour' !!

Salwa Hamzah said...

ahaks...antara i phone dan D90..baik ku pilih D90..hp tu yg cap ayam pun takpa la..janji leh col dan sms jerk...

Salwa Hamzah said...

oppss satu lagi..hampa 2 orang keja hari2 jumpa orang...aii ni ngadap komputer jerk...keja tak glamer...tak malu pun klu tak guna hp canggih manggih...hehe

speedlite said...

ala awa...sambaq je la...encik hubby dgn baik hati nak menaja...:D

AeMieZ EzZanY said...

haha.. kami pun keja tk jumpa orang..tk nampak tiap2 hari dok buh entry baru.. mengadap lappy gak ni..!! sambar ja la mana2 pun.. janji bleh masuk kelab!hihi..

Salwa Hamzah said...

kelab hampa kelab orang kaya..mana leh tahan beb!!!