Sunday, May 9, 2010

Happy Mothers Day

Pagi-pagi ni dah baca entry pasal ibu kat blog Melia...amboi hadiahnya bukan main lagi yer...kita kat sini jauh dari ibu kita la..so hanya sempat bank in duit jer untuk adik2 rayakan...sedih juga sebab semua adik2 berkumpul, aku jer yang takder...Ajak en Hubby turun Ipoh sebab depa semua kumpul kat rumah Salmi..tapi en Hubbyku pulak demam...

Jam 10 pagi pulak..dapat call dari adik en Hubby ajak breakfast..dia kata sempena hari ibu..aku cakap "saya pun ada ibu jugak, tak fair ler raikan dengan ibu awak jer....". Diam jer dia..serba salah la tu...tapi its true..sometimes orang lelaki ni kena bagitau..kalau tidak dia buat derk jer kan...aku bukannya apa..since nak balik Penang tu jauh..dah mak kat Ipoh..half way tu boleh ler lari jap kan...kalau 10 pagi bertolak ..kul 12 sampai la...takper lah..dah nasib badan...huhuhu....

Wahai adik2 ku...syok no..berfoya2 kat Ipoh..hehe(jeles nih..)..kak lagi best ooo..dapat kad dari anak tersayang...nak tengok???..jom aa...

Tu dia...tengok tu apa kak long "akan" dapat..banyak ooo...siap baju mandi dan seluar mandi lagi tu...aduh..aper la susah2 nak...bagi jer semua tu...walaupun tulisan dan ayat tunggang langgang tapi ingatan seorang anak tu sangat MAHAL..


thanks adik2 ku merayakannya bagi pihak aku..semoga mak sentiasa ceria dan gumbira...



Buat mak..selamat menyambut hari ibu...kami sayang mak..terima kasih kerana melahirkan kami ke dunia ini..terima kasih kerana menjadi mak dan abah ketika ketiadaan abah di sisi ketika ini. Moga mak sentiasa tabah, sabar dan dikurniakan kesihatan yang baik supaya kami semua dapat mencurahkan kasih sayang serta dapat berbakti kepadamu.Insya Allah.

3 comments:

AeMieZ EzZanY said...

hahah.... yg akan dapat tu yg best tu..suar jins.. suar mandi.. kamera.. beg tangan.. hahha.. mmmg best...tkpa la tak sambut pun ngan mak tu.. yg penting anak2 sambut dgn kita!

Salwa Hamzah said...

betul tu...yg adik masih tak paham apa2..tapi yang kakak tu beriya dr malam buat kad...

AeMieZ EzZanY said...

haaa..dina kata dh beli kamera untuk mama...!apalagi...cepat la buat entry best..!peh ni boleh outing ngan eda la..