Friday, May 28, 2010

Finally-Zoo Negara Episod Akhir...

Akhirnya selesai juga kisah Zoo Negara ni..ye lah..bukan senang nak tawaf Zoo yang besar tu..penat betul...dan macam2 kerenah budak2 berdua ni...Nak mandi dalam kolam Sea Lion..meniarap..terlentang..terbaring..merajuk semuanya ada...Semuanya dah ok bila dapat bawa balik souvenir yang best dari Zoo untuk dipelihara dan dibelai2 kat rumah pulak..

Kita saksikan ye gelagat anak2 bila depa happy....

*





*




*




*




*



muka tak best lagi..sbb blom dpt hadiah



lari2 lagi kat luar ni...dah bosan tunggu papa ke toilet...


tu dia...3 ekoq dia bawa balik..senyum meleret la....nak bagi makan apa la agaknya tu...





No comments: