Thursday, March 18, 2010

Make Up-Kenduri Oh Kenduri..PArt 6

PLANNING

Sampai bab seterusnya...apa lagi ye...ini paling penting..salah pilih alamat menyesal seumur hidup..itu jer nak diabadikan pada hari yang penuh bersejarah ni...

Make Up

Pemilihan ni aku yang buat.Inipun dari jurumekap Lambaian..kalau tak cantik siap korang ngan aku...aku import KL tau...hahaha..jangan bagi malu sedara..hehe..itu yang aku cakap pada Ayin lepas keputusan dicapai...Ini merupakan sentuhan yang pertama Ayin la kiranya..sekali la ngan promosi nih...ye ker??Anak didik jurumekap terkenal Saidatul Nisa aka kakak Ella..harap2 sentuhan tangan dia secantik Saidatul Nisa jugak la...

Salmi pun dah pegi jadi model untuk kelas make up dia minggu lepas..So far aku tengok takder masalah la dengan make up tu..Apa yang aku boleh doakan adalah yang terbaik untuk adik aku tu...

Ni ha mak andam terlampau aku import nanti from Lambaian Boutique

HASILNYA

make up masa potong kek
make up utk sanding
make up utk nikah





4 comments:

aemie said...

amboi...mak andam pun cun...insyallah...yakin jer dgn dia..insyallah sentuhan hari tu pasti meletup...KEBABOMMMMMMMMMMM!

Salwa said...

hehe..mak andam montel dan cun..kikikik...takut berpeluh jer tunggu dia touch up make up dia.

aemie said...

kita suh dia mekap diri sendiri mlm sebelum majlis...esok dia bgun tidoq muka dah siap bermekap..boleh terus buat kt muka pengantin..

Salwa said...

hahaha..lawak la melia ni...tapi agak bernas idea tu...kalau akad nikah confirm pagi, macam tu la kena buat..tapi kalau diawalkan malam tu...selamat la sikit...