Wednesday, November 4, 2009

Fotografer-Kenduri Oh Kenduri..PArt 4

PLANNING

Part 4 ni kita cerita sikit pasal pencarian kameramen aka fotografer..Terus terlintas di kepalaku adik
Melia..why not kan?lagipun aku dah kenal family dia..ye lah bila nak appoint org ni at least kita kenal..takut jugak kalau buat hal nanti masa hari yang bersejarah tu berlangsung..hope semuanya diberikan kesihatan yang baik pada hari tersebut..

FOTOGRAFER

So lepas berbincang dengan Amelia berkenaan perkara ini..kami..hahaah..kakak2 nya lah telah bersepakat tentang harga service yang dikenakan...so inilah intipati mesej yang dibincangkan..

Pakej Custom Album tu..

~ Unlimited Shoot (300-400++pcs) untuk 2 event
termasuk Akad Nikah + Kenduri + Outdoor (yg sesuai kt area situ,
bendang or etc) + masa makeup

~ 1 Custom Album (besar)
-customer boleh pilih gambar sendiri (70-80kpg) & alan akan edit
untuk masukkan dlm custom album tu.

~ 1 Custom Album (pocket size)- sama ngan yg besar beza cuma saiz.

~ 1 Beg Album - sama dengan kulit album

~ 1 CD dengan cover istimewa yg sama dgn beg n album

~ 100 keping gambar 4R

Harga Customer lain: Rm1650
HArga Awa : Rm 1500!!!

apa-apa confirm nnnti ek..lg 1 alan kata boleh jer bayar sikit2 mcm melia kata tu..balance rm200/rm100 sebelum majlis berlansung..bila dah nak amik album baru bayar balance rm100 tu.

Ha..jangan taktau..aku dpt additional diskaun lagi rm50..ihsan kawan2..sebab aku ni pantang kalau aku tawar2 org tak bagi...hangin aku..hehehe...so utk org lain tu..jgn mimpi la nak dpt harga best camni...nak? lu mintak la sendiri..ini harga utk diskusi bulan Oktober 2009..harga bulan dan tahun lain...paham2 ja la...kan melia kan..

Thanks Melia dan Alan..nnt wedding planner ni jgn lupa la selit gambar sekali tau....hahaha...

HASILNYA

4 comments:

aemie said...

huhuu..terharu tul ader post khas special ..ok..apa pun hrp semuanya dipermudahkan Allah dengan kesihatan dan cuaca yg baik..amin...

p.s: please confirm da date ya!!!! balik bulan 12 ni bleh tgk contoh custom album..

awa...dh tgk gambar akad nikah yg melia amik tu dak?..silap2 melia pun jd photographer untuk majlis adikmu itteww!!!!

Salwa said...

boleh..melia boleh jadi fotografer utk flower girl...amacam...

aemie said...

uihhh...apsal tak jd Chief Flower Girl jerk!!!

Salwa said...

melia...itu deposit blom bank in ma..but comform..harap2 si salmi ni baca post aku nih...