Thursday, April 15, 2010

Separuh jiwaku pergi.....

Morning...hari ni rasa betul2 tak sabar nak gossip kat sini...Dan lagi ke gossip walaupun separuh jiwa tu dah pergi...sedih tau...bila try track balik ke mana dia menghilang...dia tak muncul2...memang dah lost betul time tu..gabra toksah dok cakap la...geram???lagi ler..penat jer aku belai..aku sayang dia dan aku cakap2 ngan dia hari2...tiba2 bley lesap mcm tu ja...

Korang nampak tak hari ni aku pakai baju apa?nampak tak?..mcm bling2 gitu...sebenarnya takder niat pun nak menghabiskan duit beli baju baru ni...semuanya secara kebetulan...tak tahu di mana silapnya...sebab gatai tangan sangat aku semalam..kuis sana..kuis sini..maka bukan saja air yang tumpah...setting dan allignment pun bley lari daaaa..

Dalam kekalutan mencari baju baru...ku ketuk pintu rumah kawanku yang sorang ni...takmo bukak2..heran jugak ke mana la minah tu berjalan...sibuk la dia sekarang cari makan dok pok pek pok pek dan ngumpat kat rumah orang..alahai aQueen...ai ni kan tengah ada problem besar..mana la lu pegi haa...dah plak tu...soalan tanya..lambat plak bagi feedback...haih...jiwaku tengah gundah gulana ni tau dak?

Takper lah..walau bagaimanapun aku tetap tabah untuk teruskan kehidupan ni...alahai..sedih betul la...sepatutnya bila dah dapat benda baru...mesti happy kan...tapi sebelum happy tu..mestila sedih ye tak?...Walau apa pun yang aku rasa..aku tetap puas...Puas hati dengan melaburkan separuh hariku semalam..aku dapat baju baru yang sangat cantik pada hari ini...(pada pandangan mataku shj ye...)Tengokla template baru ku ini....moga2 ya dapat menjadi rumahku syurgaku...daaa.....

2 comments:

AeMieZ EzZanY said...

adusss..cemana lak la bleh ader nama aQueen tuh.. menghilang amender.. gik tgk budak kerja la apa lagik.. dh cun ler tuh.. tp kalau sumbat gambar tak leh la dpt yg besaq mcm melia punya...sebab tu nk pilih template nih kena memenuhi kehendak.. kalau tak kisah gmbq tu kecik so tak de hal la.. melai kena amik template yg mmg margin tu besar n baru puas tgk gambaq2 tuh.. so bergantaungpd keselesaa memasing..aperpun..template kalau dh lawa.. isi pun kena best.. kalau tk takde maknernyerrr....(bukan melia kata ..en.BEn kata.. tgk template dia.. biasa jerk..tp...traffik mak aihhh.. jemmed beb!!

Salwa Hamzah said...

oh ye ke?blom torai masuk gambaq la..baju baru...nak sumbat macam2 kang kotoq plak...lepaih ni la sumbat pun....

en Ben tu mcm mana nak ngendeng dia ha?????kot2 leh lawat...kot2 nanti dia terpikat kan...dah la encem...hahahaha