Wednesday, April 14, 2010

Jantan Tanpa Teruna???

Kontroversi kan tajuk nih?paham ker maknanya...tah apa-apa kan?sebenarnya inilah tajuk yang darling i bagi untuk i post kat dalam nih...Sebenarnya bukan apa...dia semalam baca paper Metro dalam tu cerita pasal redmummy buat duit tru blogging...pembaca dia sampai tahap juta2 dah...so dia pun bagi la perangsang kat aku suh terjun ke dunia blogging secara serius...
chewah....ye ker?serius ker Yang?aku ada FB pun dia ada was2 jugak..kot2 aku jumpa jantung pisang baru..ini nak suruh aku buat benda2 mcm ini...hehehe...Kalau setakat yang nak berkenalan tu memang la ader..tapi aku dah mention awal2 aku ni seorang isteri dan ibu kepada 2 orang puteri...Jangan risau Yang..i setia tau pada you....mana leh lawan i punya SUPERMAN cum my SUPERHERO kan...The one and only my DARLING...

Opss...dah melalut dah ni...sebenarnya macam ni..SUPERMAN tu cakap..kalau dia ada blog...dia akan post tajuk2 yang best sikit..mcm tajuk kat atas tu atau Macammana anda tahu perempuan ada dara ke tak?hmmm...ye la tu darling oii..merepek2 ja la awak kan...

2 comments:

AeMieZ EzZanY said...

baguihhh...hubby support.. melia punya duit dlm nuffnang baru rm2.37 sen.. cess.. tp takper.. si red mummy kata dia lepas 3 thn baru dpt rm90.. ok ler tu.. kita baru mula..setahun lgik ada kot 10 hengget..

Salwa Hamzah said...

hahahaha...sepuloh hinggit pun sepuluh hinggit ler...wah..dah banyak tu...rm2.37...kikiki..tang mana yang dpt menjana rm2 tu?