Monday, April 26, 2010

Girls Day Out

Sabtu 24/4/2010

Dah lama rasanya tak keluar jalan-jalan bertiga...selalunya berempat dengan papa...tapi papa asyik bz jer...dan selalu jugak kami "tercongok" jer kat umah tunggu time papa ok..papa tak bz..papa mood baik...so ari ni mamanya mood baikkkkkkkkkk sekali bawa anak2 round jalan2....

Mula2 mama bawa anak2 round2 tengok baju...masing2 buat dek jer...

Aku : Sapa nak makan?
DIna : NAkkkkkkkkkkk
Aku : Kita makan donut jer lah...
DIna : Mmmm...ok lah..(mcm tak best jer bunyi nyer)
Aku : Kat situ boleh??(tunjuk DUnkin Donut)
Dina : Nak..nak..nak...terus ker kaunter..

Si adik plak mood mcm tak best jer...tengok donut kaler2 pun tak menarik perhatian dia....Aku dah keletihan sebab balik dari opis tadi belum rehat lagi..nak la jugak duduk lepak2 minum ...Hana taknak..dia tunjuk kat kedai sebelah....Kedai eskrem pulak...haih...sebenarnya nak makan pun yer..nak belon pun yer...


pulun la cedok eskrem budak2 ni...
pantang nampak kamera
wah...ada pertandingan makan kot...
amboi...dah nak tido pulak??


3 comments:

AeMieZ EzZanY said...

dunkin donut ke big apple..nmpak kotak big apple jerk.. hehe...

Salwa Hamzah said...

haha..adik beradik ler tu...big apple sebenarnya

Salwa Hamzah said...

hahaha..baru nak kelentong orang kampung...dah kena hidu dek mamarazzi ni