Monday, June 7, 2010

Jom kita imbas zaman kanak-kanak time belajar naik basikal...

basikal...Aku dulu dok kampung jadi takder masalah dan takder la mak abah aku sibuk2 ambil tahu time bila aku boleh bawak basikal..yang penting semua budak kampung harus tahu bawa basikal..ye tak?

Cuma ini sajer nak syer ngan semua macam mana si cilik aku belajar naik basikal dengan papaRul..Mula-mula ralat juga sebab aku tak ikut ke sesi latihan tu..mesti aku miss detik2 bersejarah tu...sebenarnya basikal yang princess aku ada tu dah lama..sampai berkarat rantai tu sebab tak naik..ye lah..kawasan depan rumah tu luasnya hanya sekangkang kera..nak pusing basikal pun tak best...si Dina berkali2 suruh papa bukakkan roda basikal tu..sebab malu kawan2 dok ejek dia...

Hari Sabtu lepas 5.6.2010 papaRul bawa pegi Taman Rakyat sementara aku tidurkan si Hana dan diriku sendiri...sib baik papaRul amik gambar tunjuk kat aku...

Apapun aku akui papaRul ni memang papa yang penyayang..taknak dia biarkan lutut puteri dia tu luka sikit..

walaupun basikal tak cukup canggih..perlindungan harus diberi keutamaan..hehe





OPPSS

ader lagi la
*








*










*


ini si kecik pulak..tapi ini takyah la ajar kan..sibuk jer dia bawa kawan-kawan dia naik basikal tak kira time...jap kecik..jap besar..jap kaler lain..ramai kawan2 yang nak follow dia gi shop...




1 comment:

aZHIeeDA said...

cumil je bubuh bebear kat belakang