Monday, June 21, 2010

Diet yang supersihat!!

Dah lama tak update blog ni..sejak dua menjak ni banyak betul kerja kat opis..last week pulak ibu kesayangan tinggal seminggu di Klang..lagi la upacara penuh mengisi jadual harian.Sekali sekala mak datang..mesti la bagi special treatment kan?

Tapi apa yang nak story morry hari ni lebih berkisar kepada aktiviti pada 6 Jun lepas..kan ker cuti sempena buffday Agung..so kita pun party2 la sikit kat rumah..semuanya idea2 adik ipar aku yang asyik makan-makan-makan..Konon2nya buat party burger dan party maggi secara besar2an..sihat sungguh menu tu..hehe..Lepas makan burger..semua dah tersandar kekenyangan, mata pun dah tak larat nak angkat..so apa cer ngan projek maggi???

Projek tu mesti la berjalan jugak..cuma aku jer tak sempat snap..







Ini super Jumbo..sendiri bikin by adik ipar..so dah tentu dia yang punya...
Masig-masing sibuk cari habuan...


1 comment:

mytrajet74 said...

mmg superb sihat...hahahaha...anyway lazat la...terliur dibuatnya