Saturday, December 12, 2009

Jalan2 tengok kucing di Morib...

11/12/09 baru ni gi jalan2 di Morib tengok kucing..uncle aku tu sibuk pulak minat kucing sekarang..so jam 11am kami pun bertolak dari Klang ke Morib..tidur lagi aku..bangun pagi time cuti macam tu lah..payah betul nak celik lepas makan pagi...sedapnya time ni buat taik mata...

sesampainya di sana..rumah org yang dijadikan tempat peliharaan kucing..sangat cantik kawasan rumah kampung dihiasi dengan pokok2 tanaman dan deco2..tapi tak banyak gambar menarik yang aku captured sebab tak tahan dengan bau kucing dan keadaan yang panas..mood tu kurang sket ler..
berpanas di Morib..
uih..cantik gak gambar gelap2 ni..takyah pakai D90 pun..hehe...marah plak melia kang..
sila panggung biras ku...aper la yang lucu tu..ait mak..pegi pantai pun masih sempat membaca...
my beutiful princess...chewah..
besan...
adik sibuk amik guli...nampak tak kat hujung tu..telitinya org tua ni..dibalutnya pasu2 tu ngan kain batik...

ader lagi ker gambar yg aku ambil..balik kang check lagi dlm hp en hubby


5 comments:

Amelia Shafer said...

heheheh...ader gak nama dek interprem ek dlm ni...tak marah aihhhh..gmbaq gelap tu seni sehhhh...

Salwa Hamzah said...

kweng3..nama sapa lagi nak interprem kat dlm ni..kalau blog ni pun hanya ada melia, eda ngan mahani...

Amelia Shafer said...

alah...publish n advertised la kt member2 len sama..heheh..melia pun hgpa 3 org jer..

Salwa Hamzah said...

nnt2 aa..kalau publish..kang takder privasi lak..kikik

Amelia Shafer said...

ooo...nk privasi rupernyer...eden ingatkan untuk public...