Tuesday, December 21, 2010

Toiletteries

This N3 special dedicated to my friend Ummi..Dia minta idea aku yang tak berapa bernas ni untuk wrap toiletteries bottle sebab nak bagi pada guest during her in law wedding. So seperti biasa aku menggunakan khidmat mr google untuk godek2 benda alah ni..Teringat aku time2 aku merap Melia masa adik aku nak kawin ritu..So ini antara gambaq2 yang konon2nya aku berkenan..Tapi tentang budget tu aku letak belakang la..Harap2 ada yang Ummi suka..Kalau tak..aku cari lagi nanti..
hai..mcm byk ja benda nak kena sumbat dlm kotak ni...
best ni...botol kosong..beli sticker byk2..tampal..or order print out yang tulis nama pengantin..lekat!!
ni pun cantik..tapi mcm harga kotak tu plak yang mahal..

simple
comey nih...
cost..cost..cost..
lawa kan..
yang ni suka tak?
biasa jer...

ni buat hantaran terus lah...

2 comments:

aQueen said...

hahaha.. merap ek..h mcm baby time tu.. ader jer bena nak suh serbey ek..tkpa.. kita tlg kengkawan.. esok2 org len lak tolong kita.. btw sumer tu cantik2.. tp bagai dikata la.. kos tu.. ala.. skali seumo idup ummi.. beli jerkk

Salwa Hamzah said...

ha mie..dengaq tu..beli jer...
**apa?cam baby ek?tau la nak beranak...kikiki...tak sabaq tunggu nureen junior..