Monday, November 15, 2010

Just To Update The Status

Lama dah tak post something dalam blog ni.Bukan tak rindu tapi kemalasan telah melanda diri..Huhuhu...So, apa yang menarik ye...memandangkan kamera telah dirosakkan oleh si princess kecik tu..jadi takder apa yang menarik lepas kejadian tu..tahap mengambil gambar dah merudum 100%..Sian kan..Janji cik abang nak belikan kamera pun sampai ke hari ni masih tak nampak bayang...Malang betul kan....huhuhu..mode sedih lagi ni...

Si Princess besar dah makin maju dalam pelajaran...walaupun tahap kehadiran ke sekolah agak merosot..alhamdulilah kali ni dalam peperiksaan akhir, dia berjaya mendapat no 2. Terfikir-fikir apa agaknya hadiah yang sesuai nak bagi pada dia untuk menaikkan semangat untuk terus rajin belajar. Pagi tadi sempat lagi bergosip dengan jiran tetangga, result UPSR tahun ni SKTSA, 67 orang dapat 5A.

Hmm..apalagi berita basi & terkini yang boleh dimuatkan dalam ni...Projek makan2 yang takder kesudahan di rumah dan di rumah in law..hmm...kalau berat badan tak naik juga tak tahulah kan..Kesibukan merancang kewangan peribadi sebelum menjelang tahun baru..oppss..itu aktiviti paling penting sepanjang bulan ini dan bulan depan...Adakah peruntukan untuk cuti2 Malaysia tahun ni.penting kan..tambahan anak2 dah besar..wajiblah meronda2 untuk meraikan kerja keras dan usaha untuk tahun ni..destinasi???check it out..

Got to go..See Ya!!!


No comments: